Historien bag adventskalenderen

De seneste år har vi hos Delikatessehuset solgt vores adventskalender med stor succes. Ideen opstod med et ønske om at sammensætte vores egne unikke smagsoplevelser i en fortryllende adventskasse til det kvalitetsbevidste publikum. Vi synes det er ærgerligt at du som kunde alle andre steder er nødt til at vælge julekalender fra én og samme leverandør. Efter 15 dage er det bare ikke lige så spændende at åbne næste låge i lakridskalenderen - sådan er der i hvert fald mange der har det. Derfor havde vi et ønske om at kunne tilbyde adventskalendere med varer fra flere danske delikatesse producenter i én og samme kalender.

Adventskalender med øl, vin, gin og tonic

Generelt har vi et bredt udvalg, og mange af vores julekalendere indeholder alkoholiske drikke, men da vi selv ynder at nyde lidt lækkerier når vi skal have et glas, har vi tilføjet lidt kræs i de fleste af kalenderne. 

Vores adventskalender med øl er derfor ikke kun fyldt med øl, men indeholder også blandede søde, salte, sprøde og krydrede lækkerier fra flere forskellige producenter. De sidste års bedst sælgende adventskalender var med gin og tonic og derfor har vi lavede to forskellige gin og tonic kalendere i år. Én med de klassiske gin & tonic (for øvrigt med dansk gin) og én med aromatiske gin. 

Specielt for i år har vi valgt også at lancere en adventskalender til børn; her vil de møde en lækker blanding af vingummi, chokolade, saftevand, skumfiduser, popcorn, kakao, bolsjer og karameller, alt sammen taget direkte fra vores nøje udvalgte sortiment.

Vi har i år også lanceret en økologisk kalender med ene økologiske luksusvarer. Denne kalender er skabt med øje for at mange af vores kunder er bevidste og ansvarlige forbrugere, der ønsker at nyde delikatesser med god samvittighed. Så selvom varerne i vores sortiment generelt kan nydes med god samvittighed, da vi er omhyggelige med at vælge vores leverandører, får du her muligheden for at få den ekstra sikkerhed i at al indholdet i denne kalender er økologisk.

Den mest populære er adventskalenderen med rødvin

Der er dog én kategori af kalendere, som hvert år hitter - og det er dem med rødvin. Vi danskere er måske bare tilbøjelige til at finde juleglæden frem i forbindelse med, at vi åbner en god italiensk primitivo foran pejsen. Det kan også skyldes at vin er en eksklusiv og 'sikker' gave at give, som nærmest altid rammer plet, uanset hvem modtageren er. 
I vores udvalg af adventskalendere med vin har vi i år valgt at sætte fokus på såvel Italien som Frankrig, der hver har fået en adventskalender med flasker fra disse fantastiske vinnationer.
Hvis din vinsmag spænder mere eklektisk er der også to vin-kalendere med flasker fra fire forskellige vinlande - heriblandt oversøisk vin fra Chile, samt lækker pinot noir fra Californien. 

Inden for vinens verden er årets nyhed så absolut den lækre adventskalender med portvin. Til dem, der elsker portvin er denne kalender et must-have. 4 flasker blød cremet portvin fra det anmelderroste portvinshus Dalva. Dét er en luksusgave at få. 

Disse adventskalendere er vores egen kollektion, og fås eksklusivt hos Delikatessehuset A/S, Gavekurve.com samt Cos & krogh. 

Adventskalenderne kan leveres fra start/midt oktober. 

 

OBS: begrænset lager - først til mølle