Kender du følelsen når noget bare klikker? Når ting, personer og stemning går op i en højere enhed og det bare følelses helt rigtigt? Den følelse havde vi, da vi mødte hinanden ret tilfældigt faktisk.

 

IVÆRKSÆTTERPOWER MØDER IVÆRKSÆTTERPOWER

Hos Cos & Krogh kan du møde Kathrine Cosmos og Maria Krogh. To sprudlende og glade kvinder fra Horsens, som har ægte Iværksætter POWER og som elsker at gøre tingene lidt sjovere.

Vi har ikke kendt hinanden i mange år, men vi har talt sammen de sidste mange måneder som om vi har kendt hinanden i hele livet. Vi har samme holdninger, meninger og tanker om livet. Vi brænder for det vi laver og vi elsker at nytænke og drømme stort.

Maria har i en længere periode drevet en velfungerende og skøn webshop med tøj  og færdige pakkeløsninger til mor & barn, mens Kathrine er stifter og kreatør bag brandet Flowers by Cos.

Begge virksomheder var præget af travlhed og manglende hænder, og da vi begge var af den indstilling. ”Hver for sig er vi noget, men sammen kan vi alt” Så var vi slet ikke i tvivl. Vores power, forskellige kvalifikationer og fantastiske kunder, skulle forenes. Og herved opstod CosogKrog.dk.

 

ET BLOMSTRENDE UNIVERS FOR STORE OG SMÅ – MED TANKE PÅ MILJØ OG FREMTIDEN.

Økologi, bæredygtighed og en grønnere hverdag – Det går vi op i og ikke på kompromis med.

Den del lader vi blandt andet komme til udtryk i de smukke evighedsblomster fra vores eget brand Flowers by Cos, hvor vi hjælper dig på vej med at skabe ”Memories That Last Forever”. Blomsterne holder stort set for evigt, kræver ingen pleje og er 100% fri for kemi da de er farvet med naturlige vandfarver. Det gør, at vi sammen tager et valg om at passe på den verden vi lever i. Og den tanke kan vi godt lide.

Vi sætter en ære i at værne om vores jord, vores verden - vores børns fremtid. Kathrine er mor til Oscar og Valdemar, mens Maria er mor til Mikkel og Molly. Vi mærker netop på egen krop, at skulle sikre vores børn og deres efterkommere en god og sund verden at leve i.

Du vil i vores univers finde produkter og styles, der alle giver noget tilbage til vores jord. Vi støtter designere og handelsmænd, som på den ene eller anden måde tænker i en grønnere verden.

Vi går ALDRIG på kompromis med den del, og derfor vil der også være mærker, vi udelukkende af den årsag, ikke kan føre på shoppen.

OG HVAD GØR VI SELV FOR MILJØET?

Ud over at vælge vores leverandører med omhu, farve vores evighedsblomster med naturlige vandfarver, så genbruger vi blandt andet emballagen.

Det betyder at pakker som kommer fra Cos & Krogh er genbrugsemballage. Nogle gange knap så pæne papkasser, andre gange nye kasser lavet af genanvendte produkter. Vores blomster fra Flowers by Cos pakkes i genbrugspapir og sløjfen er bundet af bånd lavet af genbrugsflasker.

DET SKAL VÆRE NEMT AT SHOPPE ONLINE

Som mødre til små vildbasser, kender vi alt til at jonglere med madlavning, tøjvask, fritidsaktiviteter og rengøring, for samtidig at give vores børn opmærksomhed og kærlighed. Nårh ja – for ikke at glemme at passe vores job, vaske bil, gå til tandlæge, kysse på vores mænd og slå græsset ( ok. Det gør vi ikke ) … alt sammen på én gang. Og netop dérfor har vi skabt det her univers, hvor du kan få alt det du lige skal bruge for at dagen, weekenden og ugen bliver lidt hyggeligere.

Så har du da én bekymring mindre og kan bruge mere tid med dem du elsker.

Velkommen til Cos & Krogh, de ting vi elsker mest - fra os til jer.

 

// Kathrine & Maria