Returnering:

Du har 14 dags fortrydelsesret og din retur forsendelse bliver behandlet indenfor 10 arbejdsdage. 

Hvis du ikke henter din pakke eller hvis du nægter modtagelse, trækker vi et gebyr på kr. 149,- fra din ordre.

Dette gælder dog IKKE på blomster, strømper/strømpebukser og madvarer, som der jf. vores handelsbetingelser IKKE er returret på. Generelt henvises til vores handelsbetingelser i forhold til hvad der er omfattet af reklamationsretten. 

Du kan med fordel købe returfragt gennem os til 39 kr. som forsikret pakke med tracking mulighed. Du kan købe retur fragt lige her. Du betaler ikke for fragten i første omgang. Denne fratrækker vi det fulde beløb vi refunderer til dig, når vi har modtaget din returforsendelse. 

Returlabelen vil du modtage på mail efter købet eller få mulighed for at printe direkte ud på skærmen, det er derfor vigtigt at du har en printer.

Hvis du har købt en af vores sammensatte pakker og ønsker at returner enkelte dele af den, vil du miste din rabat, som du har opnået ved at købe en sammensat pakke. Hvis du ønsker at bytte til anden farve, beholder du din optjente rabat og skal blot betale for returforsendelsen.

Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Hvis der er pletter, huller eller andet som gør varen ikke kan betragtes som ny, vil der blive lavet en værdiforringelse af varen som du vil hæfte for. 

Creme, sæbe, shampoo, sutter mm. tages kun retur i helt ubrudt emballage. Sko må ikke være gået i eller have tegn efter brug og skal returneres i originale skotøjsæske. Alle varerne skal returneres i original emballage og med alle mærker på, hvis mærker eller original emballage mangler, kan det medføre en værdiforringelse af varen.

Vi tilbagebetaler pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet. Hvis varen er værdiforringet, trække vi det beløb du hæfter for.

Vi tilbyder at du kan købe returfragt gennem os til kr. 39,- med Postnord, som er forsikret og med track and trace.

Returvare skal sendes til:
Cos & Krogh, Vågøvej 66 - 8700 Horsens

Vi modtager kun pakker som sendes direkte til os. Vi afhenter ikke pakker andre steder eller i pakkeshops. Du kan dog godt aflevere pakken personligt på vores adresse.

Vi tager ikke ansvar for varen under returforsendelse. 

Reklamation:

CosogKrogh.dk yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse.
Ved køb af evighedsblomster, må man forvente at der under transporten kan knække få stilke, samtidig skal man være opmærksom på at vores blomster er farvet med vandfarver og er uden kemi, dette kan medfører forskellige nuancer, lidt snoede og skæve stilke, hvilket ikke er en reklamation, men blomstens naturlig måde at opføre sig på. 
Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb.
Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Cosogkrogh.dk indenfor rimelig tid og max 24 timer efter opdagelsen. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Cosogkrogh.dk returneringsomkostninger i rimeligt omfang. Når en eventuel reklamation er godkendt, skal varen sendes retur indenfor 5 hverdage. 
 
Oplysning om klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence - og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk. EU -Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant , hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse hej@cosogkrogh.dk