Vores søster-butikker

Cos og Krogh er en del af Delikatessehuset A/S

Delikatessehuset blev grundlagt af Diana Thaagaard, der oprettede webshoppen i 2018 og var alene i firmaet indtil 2020, hvor de første ansatte blev tilknyttet virksomhed. Siden da er det gået stærkt, og vi har stødt og roligt udvidet vores univers med både fysisk- og flere online butikker.

Delikatessehuset er i dag et af Danmarks førende gavesites, hvorfra der sælges et bredt udvalg af forskellige delikatessegaver. I 2021 etablerede vi en fysisk butik til Delikatessehuset, som er beliggende i Randers Syd.

Delikatessehuset oprettede sin første søster-shop i slutningen af ​​2021, og det var webshoppen Julekurven.dk , der har særskilt fokus på vores salg af julevarer og -gaver.

I 2022 fulgte vores tredje gaveshop, som har særskilt fokus på salget af gavekurve. Denne shop hedder Gavekurve.com , og her finder du bl.a. en brugervenlig mulighed for at sammensætte en gave i tre nemme trin.

Miss Flora er seneste skud på stammen - vores 2023 tilføjelse til vores gaveunivers, og som du sikkert kan fornemme, så er denne shop dedikeret til vores kærlighed til blomster.

I sommeren 2023 købte Diana Cos og Krogh.

Lager og pakkeri tilhørende alle virksomhedens aktiviteter er beliggende på:

Delikatessehuset A/S
cvr. 39 49 22 10
Vennelystvej 35
8960 Randers SØ